Здравейте,

Казвам се Янка Айвазова и откакто се помня се занимавам със счетоводство. Разбира се, имало е моменти, в които съм подлагала на тест и изпитание моята любов към счетоводството, но явно наистина “ първата любов ръжда не хваща “.

Е, поне в моя случай, или поне до момента, който продължава вече повече от 20 години. Факт! Даже връзката ни става все по-силна и по-задълбочена.

Винаги съм работила самостоятелно, като в началото обслужвах малки фирми. После, започнах да се явявам на изпити, за да си повишавам квалификацията си и да се сертифицирам. Продължавам и сега…

След известен период реших, че трябва да направя промяна и започнах работа в немска счетоводна кантора. Това приключение изключително много допринесе за професионалното ми развитие. Там научих много нови неща и натрупах опит с международни компании.

След 4 страхотни години, аз реших, че трябва да се пробвам отново да работя сама. Тогава нямах и представа, че ме очаква невероятно пътешествие, което продължава и до днес.

И ето ме сега, след 5 години усилена работа, с моя екип от 10 човека – млади, амбициозни, целеустремени, луди и супер забавни хора, успяхме да покажем на света около нас, че смисълът на счетоводството е не само да записва и изчислява броя на добитъка.

Нашата мисия е да създаваме добавена стойност на собствениците на фирми, за които работим. Това се изразява не само в добре свършена работа, но и в повишаване на финансовата им грамотност. Ние предоставяме комплексно счетоводно, данъчно и правно обслужване, което много помага при решаване на казуси. По този начин се избягват и проблемите, и глобите, и главоболието.

Това е накратко моята история, която продължава и до днес…

Ще се радвам, ако станете част от нея!