4h-eng

adminbpo

Вие сте собственик на малък или среден бизнес, който печели добре, но имате много трудности с организацията на счетоводството. Някои от проблемите са ви известни, а други интуитивно ги долавяте.С хората ви, работите усилено, за да развиете бизнеса си и основния ви фокус е насочен към това, да постигате резултати и стабилност.

Те наистина са много и вече осъзнавате нуждата от адекватна помощ, и подкрепа в бизнес начинанията. Понякога се губите в морето от информация, документи и закони, но вече сте сигурен, че за да вървите напред, ви трябва екип, на който ще може да се доверите напълно. Може би, вече сте имали проблеми с данъчната администрация, които щяха да бъдат спестени, ако счетоводството си беше свършило работата както трябва…

Това, от което най-много се нуждаете в момента, е добър и доверен счетоводител, който да е в течение на всички аспекти от работата, да ви подкрепя, информира и да стане неразделна част от екипа ви.По този начин ще имате повече време да развивате бизнеса и да се движите към целите ви.

Това, което ни отличава от останалите е подход, базиран на повече от 20 години опит в областта на счетоводството и данъците. Ние предлагаме не само счетоводно, но и данъчно, и правно обслужване, като изграждаме тясна връзка при работата с клиента, постоянна комуникация, следене на резултата и предложения за оптимизиране на данъците и дейността като цяло.

Ние сме независима фирма от счетоводители, данъчни и бизнес консултанти с офис в гр.Пловдив. Предлагаме пълна гама от услуги в областта на счетоводството и бизнес консултирането. Нашата цел е да предоставяме професионални услуги на конкурентни цени, като просто се стремим да си вършим работата както трябва.

Ние ще ви помогнем да постигнете и реализирате идеите си. Ще получите пълна и точна представа за развитието на вашия бизнес, ще подготвим и представим цялата финансова информацията по разбираем начин.Така ще можете да оптимизирате разходите си за счетоводство, да спестите пари от данъци и да имате повече време за бизнеса си.

Ако имате нужда от консулатция или съвет, свържете се с нас:

Екип

Абониране

Получавайте интересна и полезна информация.