Обръщение от
Главния изпълнителен директор
Янка Айвазова

 

 

 

Основната идея, залегнала в БПО България, винаги е била да предложим обслужване с разбиране към клиента. С времето ние спечелихме доверието и уважението на нашите клиенти, поради една единствена причина – имаме чудесен екип. Те са експерти в своята област. Придават силен дух на всичко, което правят. Целта ни е една: да се уверим, че целите на нашите клиенти са постигнати в най-висока степен на компетентност и сигурност, и при оптимална цена. Нашият кратък набор от корпоративни ценности е – Доверие, Грижа и Иновативност.

БПО България е дружество, посветено на счетоводството и аутсорсинг услугите в областта на счетоводството. Работим с корпоративни клиенти и индивидуални собственици на фирми. Успехите ни се дължат на лоялността към нашите клиенти. Обслужването, което предлагаме, е над очакванията на клиентите ни по отношение на качество и всеотдайност. Ориентирани сме изключително към интересите на клиента и вярваме в повишаването на стойността на извършваните от нас услуги.
В условията на нарастващи разходи, ограничени ресурси и растящата конкуренция на пазара, все повече фирми се насочват към използването на външни партньори, така че да могат да се фокусират върху основните сфери на дейността си. Ние можем да ви помогнем да се възползвате от това предимство.

За контакти

+359 895 120 811

ул. Иван Вазов № 50А гр.Пловдив пк 4000 България

Ако имате нужда от консултация, сега е моментът да ни пишете. Ние ще се постараем да помогнем!

15 + 13 =