Нашият екип

Ние сме независима фирма от Счетоводители, Данъчни и Бизнес консултанти, с офис в гр. Пловдив. Ние предлагаме не само счетоводни услуги, но и пълна гама от услуги в областта на бизнес консултирането. Нашата цел е да предоставяме професионални услуги на конкурентни цени, като осигуряваме конфиденциалност, индивидуално отношение  и професинален съвет.

Янка Айвазова – управител

Завършила е Международни Икономически Отношения в ПУ „Паисий Хилендарски“ със степен Магистър.През 2003 завършва Магистърска програма във Великотърновски Университет специалност „Счетовоство и Контрол“.

Успешно е преминала предварителните изпити и е придобила правото да положи изпити за Дипломиран Експерт Счетоводител към Института на Дипломираните Експерт Счетоводители в гр.София.

В момента е в процес на придобиване на международна професионална квалификация по счетоводство към Асоциацията на експерт счетоводителите във Великобритания (ACCA).

Има професионален опит повече от 14 години в областта на счетоводството и финансите. Започва като помощник одитор в одиторско предприятие Мегатон, по-късно става и главен счетоводител във фирма Арнаудов 7 ООД, която се занимава със счетоводни услуги.

Също така придобива опит и в немската компания Rödl & Partner, която се занимава със счетоводство, одит, данъчни и правни консултации.

Говори и обслужва по счетоводни и финансови въпроси клиентите ни на английски език.